Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

S knjigami in sanjami nad virus

Sodeluj v nagradni igri

Prišel je čas virusa, ko smo popotniki ostali doma s spomini na stara potovanja in sanjami o novih poteh. To je čas novih priložnosti in čas, ko lahko raziskuješ kar iz svojega najljubšega naslonjača. Popotniške destinacije so deležne zasluženega počitka, ki si ga privošči tudi ti. Pomembno je, da se držiš vseh navodil, saj bo le tako kmalu spet priložnost za potovanje v neznane kraje, ki jih sedaj lahko doživljaš preko knjig, fotografij, filmov in zemljevidov.

Nagrajenci nagradne igre so:
Tadej Ško
Sonja Klančnik
Hana Kuncic

Knjige te potegnejo vase, ti odprejo nove svetove in ti pomagajo pozabiti težave modernega sveta. Posebna kategorija so enciklopedije sveta, ki te vedno znova naučijo nekaj novega o svetu. Knjiga 100 čudes sveta te popelje v najlepše kraje vseh sedmih celin. V njej se ti odkrivajo poučni opisi in čudovite fotografije naravnih čudes, od bruhajočih ognjenikov do prostranih gozdov in arhitekturnih biserov, ki segajo vse od prazgodovine do današnjih dni.

Odgovori na naše nagradno vprašanje in z malo sreče je lahko knjiga s 100 zgodbami, med drugim o Amazonki, Kapadokiji, polarnem siju in najlepših mostovih, tvoja. Podelili bomo tri knjige, kar pomeni, da imaš kar nekaj možnosti za osvojitev privlačne nagrade.

Sprašujemo te, katera država bo tvoj prvi popotniški cilj po koncu potovalnih omejitev. Napišeš lahko državo, za katero že imaš kupljene potniške karte, ali pa tisto, kamor te vlečeta srce in duša. A ne pozabi načrtovati trajnostno in z mislimi na svoj ogljični odtis.