Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Vodena potovanja po ameriški celini

Popusti Trek America

Zgodbe so tiste, ki delajo državo zanimivo. A žal turisti na te zgodbe, ko drvimo iz kraja v kraj in iščemo priložnost za zabavo ali novo fotografijo, pogosto pozabimo. Včasih potrebujemo nekaj, da se spomnimo na te zgodbe.

Trek America je pravi naslov, da se znova povežeš z zgodbami severnoameriške celine. Je majhno, a vodilno podjetje na področju skupinskih potovanj za mlade med 18. in 35. letom, kar pomeni, da potuješ z ljudmi svoje starosti. Ponuja ti poučno, drugačno in zabavno potovanje po Severni in Srednji Ameriki, kjer boš spoznal mesta, ki jih ne pozna vsak. Od bleščečih velemest do starodavnih krajev in navdihujočih narodnih parkov. Člani Hostelling International ste upravičeni do 10-odstotnega popusta. Vse, kar moraš narediti, je, da pošlješ e-pošto na info@youth-hostel.si.

Potovanja potekajo v vodenih skupinah, ki se jim lahko pridružiš tudi kot samostojni popotnik in tako v trenutku postaneš okrožen s podobno mislečimi ljudmi. V skupini ti ne bo treba skrbeti za plačevanje prenočišč, vstopnic za narodne parke, cestnih pristojbin in najboljše hrane. Lažje pa boš tudi prišel do krajev, kamor javni prevoz ne pelje. Ture vodijo domačini, ki so zagrizeni vodniki, kar pomeni, da boš na vsakem koraku doživel lokalne in resnične zgodbe.

Potovanja so res raznolika. Na voljo je celo glasbeni program, v sklopu katerega lahko obiščeš festival ACL in Elvisovo deželo. Pri ogledu zahodnega pasu boš obiskal park Yellowstone in Grand Canyon, mimogrede pa lahko skočiš še v Las Vegas na slavno cesto 66. Časovna potovanja trajajo od treh dni do treh mesecev. Najdaljše potovanje traja 72 dni in vključuje obiske vseh ameriških zveznih držav. Po Kanadi se lahko odpraviš po poteh prvih kanadskih priseljencev ali pa se podaš na raziskovanje grizlijev in ledenikov. V Srednji Ameriki te pričakujejo potepanja po gostih džunglah in prostranih plažah ter odkrivanje tamkajšnjih kultur, ki so del teh raznolikih držav. Cene se razlikujejo glede na način prenočišč. Vsako potovanje je edinstveno.

Spoznaj zgodbe ameriške celine v očarljivih krajih in v odlični družbi.

Sorodni članki

Prijava