Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Družinam prijazni hostli v Luksemburgu

Bodite aktivni s svojo družino in uživajte v hostelskem življenju

Si želite nepozabnih trenutkov s svojo družino? Potem se nam pridružite na dogodivščini v Beaufortu – majhnem skrivnostnem kraju sredi edinega velikega vojvodstva na svetu.

Skrivnostne ruševine gradu, ki skrivajo grozljivo mučilnico, renesančni grad, ki prikazuje življenje nekdanje graščakinje, bazen na odprtem, poln zabave, ali karting na ledu, poln akcije – Beaufort s svojim družinam prijaznim hostlom v srcu male luksemburške Švice ponuja še ogromno več! Regija je s svojimi presunljivimi kamnitimi stezami, ki se nahajajo le streljaj od hostla, tudi odličen kraj za ljubitelje narave. Po okrepčilnem zajtrku si nadenite svoje pohodne škornje! Opremljeni z malico v nahrbtniku in zemljevidom poti v Mullerthalu pričnite dan, poln dogodivščin, s čudovito pokrajino luksemburških sotesk in jam.

Po razburljivem dnevu starši še kako potrebujete trenutek za sproščanje. Zakaj torej ne bi v prijetnem bistroju v hostlu uživali ob skodelici kave, medtem ko si otroci dajo duška na notranjih igralih? Po slastni večerji z regijskimi dobrotami v restavraciji hostla »Melting Pot« lahko večer zaključite z rundo kegljanja.

Youth_hostel_Beaufort_2.jpg

In kakšni so načrti za naslednji dan? Zakaj ne bi podaljšali poti do našega športnega in pustolovskega hostla ob jezeru Echternach in si privoščili učno uro plezanja? Največje mesto Luksemburga se nahaja le streljaj od Beauforta. Bodite na preži za Petrom in Paulom ali celo Willibrordom. Willi... Kom? Med svojim odkrivanjem lahko izveste več o Willibrordu in tem, zakaj je postal tako slaven zunaj meja države. Če se raje sproščate, lahko dan preživite na terasi hostla in uživati v razgledu na jezero ter opazujete otroke, kako norijo na trampolinu.

Youth_hostel_Echternach_1.JPG

Uživajte v številnih razburljivih razvedrilnih dejavnostih v Velikem vojvodstvu, kajti vseh devet hostlov ponuja edinstvene priložnosti za družinske izlete. Naj gre za družinske sobe, otroške menije, rojstnodnevne zabave ali razvedrilne dejavnosti – pridružite se nam na popotovanju po Luksemburgu!

Iščete še več navdiha? Potem obiščite to povezavo: https://youthhostels.lu/en/families.

Sorodni članki

Rezervirajte oglede, zanimivosti in znamenitosti 10% ceneje

Prijava