Privošči si potovanje s Hertzom

Lepo je prileteti v neznano deželo in se že takoj na letališču ali železniškem oz. avtobusnem postajališču usesti v svoj izbrani avto in se odpeljati novim dogodivščinam naproti. Pri Hertzu je to res tako enostavno. Zdaj ti ponujajo še več.

Pri Hertzu vedo, da se rezervacija avtomobila začne, že preden ga odpelješ. Zato ti ponujajo ugodno spletno rezervacijo avtomobila, s čimer dobiš možnosti za Superstart. S to zgodnjo rezervacijo si v avtomobilu zagotoviš neomejen brezplačen Wi-Fi in enostavno prekinitev rezervacije.

Posebno ugodnost ti pri Hertzu zagotavljajo ob tvojem potovanju v Veliko Britanijo. Ponujajo ti enosmerno izposojo avtomobila za en funt na dan. To pomeni, da na izbrani točki vzameš avto in ga najpozneje čez dva dni vrneš na prej izbrani lokaciji. Največkrat so to letališča, ki so razporejena po celotnem otoku. To ti daje super možnosti za potovanje po vsej deželi ali če iz raznih vzrokov potrebuješ avto ali kombi, ki bi te pripeljal z enega konca na drugega. Na britanskem otočju si privošči izposojo land roverja ali jaguarja iz posebne britanske kolekcije, ki ti bo resnično zagotovil potovanje v stilu. Pusti se zapeljati skozi angleško filmsko podeželje ali pa uživaj v odkrivanju mest. Ponudba zagotavlja brezplačnega dodatnega voznika in spremljevalca, ki te bo prišel iskat in zagotovil, da bo tvoje potovanje res potekalo nemoteno. Ta ponudba je namenjena vsem ljubiteljem prefinjenega britanskega sloga in je na voljo v Londonu in Edinburgu.

Pri Hertzu ti ponujajo izposojo večjih avtomobilov, ki pa niso primerni samo za potovanje skupin, ampak tudi za pomembne življenjske dogodke, kot je na primer selitev. Da bo vsako potovanje z avtomobili in kombiji Hertz potekalo brezskrbno, ti priporočamo sklenitev zavarovanja SuperCover, ki ti zagotavlja, da ti v primeru vloma, avtomobilske nesreče ali kakšnega drugačnega uničenja avta ni treba plačati popolnoma nič.

Za konec pa še zelo pomembna informacija. Vsi člani HI imate 10-odstoten popust pri vseh Hertzovih storitvah. Rezervirajte na naslednji povezavi in vaše potovanje se lahko začne.

Sorodni članki

Prijava