Rezervirajte hostel pri nas ter se izognite višji ceni zaradi provizij posrednikov.

Bounce in Hostelling International

15 % popust na brezskrbno shranjevanje prtljage

Zagotovo ste se že znašli v situaciji, ko ste prispeli v novo mesto polni pričakovanj in želje po raziskovanju, a vas je pri tem ovirala težka prtljaga. Nočete se sprehajati po ulicah, obremenjeni s torbami, pa vendar bi radi brezskrbno uživali v lepotah destinacije. Na srečo obstaja rešitev, ki vam omogoča, da se osvobodite bremena prtljage in se prepustite raziskovanju brez skrbi. Predstavljamo vam partnerstvo med Hostelling International in Bounce Luggage Storage – ključ do brezskrbnega shranjevanja prtljage in neomejenega raziskovanja.

Vsebina

Kaj je Bounce?

Bounce je spletna stran in aplikacija, ki vam na potovanjih omogoča kratkoročno shranjevanje prtljage. Z uporabo aplikacije lahko varno shranite svojo prtljago na zaupanja vrednih lokalnih partnerskih lokacijah na turističnih območjih. S tem lahko raziskujete destinacijo, ne da bi vas pri tem obremenjevala težka prtljaga.

Velikost torb, ki jih lahko shranite, vključno z nahrbtniki, kovčki in drugimi vrstami torb, ni omejena. Gre za preprost postopek rezervacije s celovito zaščito BounceShield v višini 10.000 ameriških dolarjev in podporo strankam 24 ur na dan, 7 dni v tednu v več jezikih.

02_Brezskrbno_shranjevanje_prtljage_na_potovanju_-_Worry-free_storage_of_luggage_when_traveling_-_ENVATO.jpg

Za nizko ceno lahko prtljago shranete na svojih najljubših destinacijah, s čimer maksimalno izkoristite svoj čas. Želite videti še eno atrakcijo tik pred vašim nočnim odhodom? Bounce je tukaj zato, da vam olajša vsak korak popotniške izkušnje z več kot 10.000 lokacijami v več kot 2.000 mestih po vsem svetu. Preprosto naložite aplikacijo na mobilno napravo, ali obiščite spletno stran, kjer lahko enostavno najdete lokacije shranjevanja prtljage.

Aplikacija nudi tudi praktične načine shranjevanja za druge priložnosti. Ste se odpravili v večji kraj zgolj na koncert in je vaša torba prevelika, da bi vam dovolili vstop? Tudi tukaj je Bounce lahko odlična kratkotrajna rešitev!

Kako deluje?

Rezervacija prostora za shranjevanje prtljage pri Bounce Luggage Storage je izjemno preprosta. Uporabite lahko njihovo aplikacijo ali spletno stran, da poiščete želeno lokacijo za shranjevanje, vnesete čas, ko potrebujete shraniti prtljago in število kosov prtljage, ki jih nameravate shraniti. Nato opravite plačilo in se odpravite do trgovine, da oddate svojo prtljago. Po elektronski pošti boste prejeli potrdilo, ki ga boste lahko pokazali ob prijavi in odjavi. Tako poteka celoten postopek:

1. Poiščite lokacijo v mestu, kjer potujete

Iščete lahko po mestu, poštni številki, soseski ali naslovu. Če si želite ogledati več lokacij v okolici želenega mesta, premaknite zemljevid na novo mesto ali ga povečajte ali pomanjšajte, nato pa kliknite Išči to območje (Search this area). Izberite lokacijo, ki jo želite uporabiti, tako da kliknete Glej podrobnosti (See details) in nato Glej podrobnosti lokacije (See store details).

03_Brezskrbno_shranjevanje_prtljage_na_potovanju_-_Worry-free_storage_of_luggage_when_traveling_-_ENVATO.jpg

2. Navedite čas, ko boste prtljago oddali in prevzeli

Ko izberete želeno lokacijo, vas bo na levi strani ekrana pozdravila natančna informacija o urah obratovanja in ocene drugih uporabnikov, skupaj z razdaljo od mesta, kjer nameravate shraniti svojo prtljago (če ste določili ciljni naslov). Na desni strani enostavno izberete želeno količino prtljage za shranjevanje ter čas, koliko časa naj se hrani, nato pa opravite plačilo.

3. Odložite prtljago

Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditveno e-poštno sporočilo, ki vsebuje natančen naslov vaše lokacije za shranjevanje ter podrobna navodila, kako priti do nje. Ko prispete na lokacijo, enostavno odnesete svojo prtljago na za to določeni prostor in predložite potrdilo o rezervaciji. Vašo prtljago boste s tem pustili na varnem. Ko boste pripravljeni prevzeti svojo prtljago, se enostavno vrnite na lokacijo shranjevanja in jo prevzemite. Pomembno je upoštevati, da se držite ur obratovanja lokacije – če zamudite čas za prevzem prtljage za določen dan, bo potrebno počakati, da se lokacija ponovno odpre.

04_Brezskrbno_shranjevanje_prtljage_na_potovanju_-_Worry-free_storage_of_luggage_when_traveling_-_ENVATO.jpg

Kje lahko uporabljam Bounce?

Bounce je na voljo na številnih lokacijah po vsem svetu, vključno z večjimi mesti v ZDA, kot so New York, Los Angeles in Chicago. V Kanadi lahko storitve Bounce najdete v Torontu in Vancouvru. V Evropi Bounce deluje v mestih, kot so London, Pariz, Amsterdam in Barcelona. Azijske destinacije vključujejo Tokio, Singapur in Bangkok, medtem ko so v Avstraliji in Novi Zelandiji pokrita mesta, kot so Sydney, Melbourne in Auckland. V Latinski Ameriki lahko Bounce uporabljate v Riu de Janeiru in Buenos Airesu. Poleg tega je storitev Bounce na voljo na Bližnjem vzhodu v mestih, kot sta Dubaj in Kairo. Več o tem, katere destinacije lahko koristite, si poglejte na tej povezavi.

05_Brezskrbno_shranjevanje_prtljage_na_potovanju_-_Worry-free_storage_of_luggage_when_traveling_-_ENVATO.jpg

Hostelling International članstvo in popusti

Želite izkoristiti 15 % popust, ko uporabljate Bounce? Naj bo vaše naslednje popotovanje polno brezskrbnosti in svobode! S pridobitvijo članstva HI boste deležni ekskluzivnih ugodnosti, ki jih prinaša sodelovanje med organizacijama HI in Bounce ter mnogimi drugimi organizacijami!

S sodelovanjem med HI in Bounce se vam ni treba več obremenjevati s težo prtljage, kar omogoča, da svoje popotniške dogodivščine temeljite na lahkotnosti in brezskrbnosti. Ustvarite spomine, ki bodo trajali vse življenje, brez skrbi in nepotrebnega bremena. Stopite v svet avanture, povezovanja in odkrivanja, pripravljeni na vse, kar vam prinaša življenje, s svobodo, ki jo omogoča to izjemno partnerstvo med HI in Bounce.

Sorodni članki

Prijava